Veelgestelde vragen - GIFTIQUE
Ben je op zoek naar een origineel en uniek cadeau? Maak een selectie uit ons aanbod van bijzondere en verrassende producten en laat de ontvanger zelf kiezen.
cadeau, geschenk, origineel, bijzonder, uniek, ontwerpers, designers, producten
16135
page,page-id-16135,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Algemeen

Wat is Giftique?

Giftique is een innovatieve cadeauservice om het vinden van een origineel en geschikt cadeau makkelijker en leuker te maken. Wij helpen je een selectie te maken uit een aanbod van unieke en bijzondere producten van nieuwe ontwerpers, waaruit de ontvanger zelf een cadeau kan kiezen.

 

Hoe werkt het?

Op basis van jouw voorkeuren en budget, laten we een aantal cadeausuggesties zien waaruit je een selectie van 12 cadeaus kunt samenstellen. Vervolgens maken wij een gepersonaliseerd boekje, waaruit de ontvanger zelf een cadeau kan uitkiezen. Met een unieke code kan de ontvanger inloggen op de website, krijgt toegang tot zijn/haar persoonlijke cadeaulijst en kan vervolgens zelf zijn/haar favoriete cadeau selecteren.

Verkopen via Giftique

Hoe kan ik mijn producten verkopen via Giftique?

Om een uniek assortiment aan te bieden zijn we heel selectief in het kiezen van bijzondere en verrassende producten. Onze partners worden dan ook zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit, originaliteit en een professionele presentatie zijn belangrijk. Maak jij zelf producten en zou je graag zien dat deze worden opgenomen in ons assortiment? Denk je dat jouw producten goed zouden passen bij Giftique? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Een cadeau geven via Giftique

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Door de aanwijzingen op de website te volgen kun je in een paar eenvoudige stappen een bestelling plaatsen. 1) Geef aan wat je zoekt en wat je budget is, 2) Selecteer 12 producten uit onze cadeau suggesties, 3) Ga naar de afreken-pagina, vul je gegevens in en betaal via iDeal. Op de afreken-pagina kun je ook aangeven of je het persoonlijke cadeauboekje digitaal (per email) wilt ontvangen of een gedrukt exemplaar per post.

 

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Je ontvangt een orderbevestiging per email met een overzicht van jouw bestelling en welke 12 producten je hebt geselecteerd. Als je hebt aangegeven het persoonlijke cadeauboekje digitaal te willen ontvangen, dan ontvang je op werkdagen binnen 24 uur (maar in de meeste gevallen al veel sneller) een email met een link naar het cadeauboekje. Heb je aangegeven een gedrukt exemplaar te willen ontvangen? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen het boekje per post.

 

Ik heb een bestelling geplaatst, kan ik deze nog annuleren?

Je kunt je aankoop herroepen binnen 14 dagen. Echter als de ontvanger zijn cadeau heeft ingewisseld, kun je geen gebruik meer maken van het herroepingsrecht.

Betalen

Hoe kan ik betalen op www.giftique.nl?

Je kunt eenvoudig en veilig betalen via iDeal.

Bezorgen

Komen er nog verzendkosten bij mijn bestelling?

Nee, zodra je jouw budget hebt aangegeven zie je alle producten inclusief verzendkosten.

 

Naar wie wordt het cadeauboekje verstuurd?

Het boekje wordt verstuurd naar de persoon die de bestelling heeft geplaatst. Zo kun je zelf bepalen wanneer je het cadeau wilt geven. Op verzoek kunnen wij natuurlijk ook het boekje direct naar de ontvanger sturen. Neem in dat geval contact met ons op dan zorgen wij er voor dat het in orde komt.

Een cadeau ontvangen via Giftique

Inwisselen

Hoe kan ik een Giftique cadeau inwisselen?

In jouw persoonlijke cadeauboekje staan een unieke persoonlijke code en een korting coupon. Ga naar www.giftique.nl/ontvangen en vul jouw unieke persoonlijke code in om jouw cadeaulijst te bekijken. Selecteer jouw favoriete cadeau en vul op de afreken-pagina de korting coupon in. Vervolgens kun je je adresgegevens invullen en de bestelling afronden. Het cadeau komt dan z.s.m. naar je toe!

 

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Je ontvangt een orderbevestiging per email met een overzicht van jouw bestelling.

 

Wat is de geldigheidsduur van mijn cadeau?

De datum tot wanneer je jouw cadeau kunt inwisselen staat vermeld in jouw cadeauboekje. Op het moment dat wij het cadeauboekje versturen heb je 3 maanden de tijd om jouw cadeau te selecteren, daarna komt jouw persoonlijke code te vervallen.

Bezorgen

Komen er nog verzendkosten bij mijn bestelling?

Nee. Je wisselt jouw cadeau in en hoeft niets te betalen, de verzendkosten zijn inbegrepen.

 

Wanneer ontvang ik mijn cadeau?

Je ontvangt je cadeau binnen enkele dagen. Mocht jouw cadeau onverhoopt een wat langere levertijd hebben of speciaal voor jou gemaakt worden dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

 

Door wie wordt mijn cadeau bezorgd?

Jouw cadeau wordt verstuurd door de maker van het product dat je hebt geselecteerd. Wij hebben nauw contact met onze partners om ervoor te zorgen dat jouw bestelling goed wordt uitgevoerd en snel aankomt.

Garantie

Hoe zit het met de garantie van het product dat ik heb ontvangen?

In onze Algemene Voorwaarden staan de specifieke situaties uitgelegd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.